Resurse

Management

Realizate în perioada 24 martie- 11 aprilie de „Vă ajutăm din Timișoara” și AntiCovidTM

*documentul inițial este disponibil aici

Oportunități finanțare

Culture of Solidarity Fund
Granturile pot fi utilizate pentru finanțarea unei game largi de activități, începând de la bani pentru inițiative complet noi și până la (co) finanțare pentru extinderea ideilor deja existente la nivel european. Acestea pot acoperi costurile de materiale, costurile de birou, instrumentele de colaborare și comunicare online, costurile de producție, dar și taxele de expertiză și costurile personalului.
Termen: 22 iunie – 30 iulie, ora 13:00; Durată: între 12 și 24 de luni

START ONG by Kaufland
– proiecte aparținând domeniului educație, social, mediu, sănătate și cultură
Termen: Start 1 iunie (în fiecare întâi a lunii), ora 9:00 ; Durată: 12 luni

Working Together to Improve Governance and Anticorruption
– abordări practice și orientate către soluții pentru a îmbunătăți guvernanța instituțiilor publice și impactul acestora asupra cetățenilor
Termen: 30 iunie; Durată: între 12 și 24 de luni

Linkuri utile

RoHelp.ro ajută organizațiile eligibile înscrise să colecteze în mod direct, fără alți intermediari sau costuri ascunse, resursele financiare de care au nevoie. La această facilitate unică se adaugă posibilitatea de a solicita și primi resurse materiale și de voluntari direct prin platforma RoHelp.ro.

Stirioficiale.ro, primul site din ecosistemul de 6 soluții digitale de luptă contra efectelor COVID-19, a fost lansat de Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Cetrebuiesafac.ro este un ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19. Vrem să aducem mai aproape de voi regulile de bază recomandate de autorități de la care este indicat să nu ne abatem în această perioadă.

CineCeFace.ro este un proiect de informare pentru o imagine cât mai clară și corectă a cetățenilor asupra rolurilor diverșilor actori din societate în situația de pandemie cu care ne confruntăm.

Noul dicționar Covid – Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a actualizat in 14.04.2020 definiţiile de caz pentru caz suspect de Covid-19, transmitere comunitară și contact.

Juridice